Hoppa till innehållet

Gemenskapsfrågor och svar

Behåller jag mina krediter om jag byter plan?

Ja. När du uppgraderar eller nedgraderar följer dina oanvända krediter med och läggs till den nya planens månatliga tilldelning.

Yassine

Grundare ·

Ja. När du byter plan på sidan Planer följer dina oanvända krediter med till den nya planen, så du förlorar aldrig det du redan har.

Den nya planens månatliga krediter läggs till ovanpå. Klicka på Uppgradera eller Nedgradera och godkänn bytet i Shopify för att byta.

Relaterad hjälpartikel: Läs guiden → — Månadsåterställning och kreditöverföring