Przejdź do treści

Anuluj lub usuń zadanie

Blogger Historia

Anuluj zadanie w statusie oczekującym lub przetwarzania albo usuń zadanie z Historii. Obu operacji nie można cofnąć.

Anuluj zadanie

Użyj Anuluj zadanie z menu Akcje, aby zatrzymać zadanie o statusie Oczekujące lub Przetwarzanie. Pojawi się potwierdzenie Czy na pewno chcesz anulować to zadanie? Tej akcji nie można cofnąć. Anulowane zadanie można później ponowić.

Usuń zadanie

Użyj Usuń zadanie, aby usunąć zadanie z Historii. Ta operacja również jest nieodwracalna.

Co się dzieje z wpisami

Żadna z tych operacji nie usuwa już opublikowanych artykułów. Zarządzaj nimi w Shopify admin w sekcji Sklep online i Wpisy na blogu. Aby zatrzymać powtarzającego się agenta, użyj zamiast tego karty Zaplanowane automatyzacje.

Pokrewne artykuły