Społeczność Q&A
Co oznacza Ukończone z błędami?
Zadanie zakończyło się, ale nie każdy zaplanowany post został utworzony. Otwórz Szczegóły, aby zobaczyć, co zostało opublikowane, a potem spróbuj ponownie, jeśli trzeba.
Liam
Wsparcie ·
Ukończone z błędami oznacza, że zadanie zakończyło się, ale nie wszystkie zaplanowane posty zostały utworzone. Otwórz Szczegóły, aby porównać Posty opublikowane z zaplanowanymi i sprawdź karty Opublikowane artykuły.
Częstą przyczyną jest brak kredytów. Doładuj konto, a następnie utwórz nowe zadanie lub spróbuj ponownie.
Pokrewny artykuł pomocy: Przeczytaj przewodnik → — Wyjaśnienie statusów zadań